STØRRELSESGUIDE

Finn din størrelse

 

KLESSTØRRELSEGUIDER

 

Bruk størrelsesguidene våre under for å finne omtrentlig størrelse eller ta kontakt med oss for den mer presise størrelsesguiden for å finne en helt perfekt passform.
 

Størrelseskartene er utviklet av Macron og er basert på mange års erfaring. De kan brukes som retningslinjer når du handler Macron-klær. Hvis det likevel velges feil kan vi kun godta varene tilbake i den stand de ble kjøpt.

 

Det er dessverre ikke mulig å bytte gjenstander som er brukt, vasket eller skrevet ut. Macron-produktene er laget etter høye standarder og er underlagt streng kvalitetskontroll. Plagg kan misfarges på grunn av stoffer som skitt, gress, salver eller olje, og selvfølgelig svette, som kanskje ikke fjernes lett ved vask. Omfanget av misfarging kan reduseres kraftig ved å følge noen få enkle prosedyrer.

 

- Bløtlegging og / eller vasking av plagget i vann og vaskemiddel så snart som mulig etter bruk kan redusere misfarging.

- Følg alltid vaskemiddelprodusentens instruksjoner, spesielt de som er ment å takle tunge flekker og unngå produkter som inneholder blekemiddel. Macron kan ikke påta seg noe ansvar for misfarging eller skade på plagg forårsaket av flekker forårsaket av elementer som er fremmed for materialene som brukes i produksjonen.

 

 

 

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.